Det var ikke fordi energien var til det for mit vedkommende, men madlavningskurset var bestilt og vi skulle blive hentet halv 9. det viste sig at det først var halv 10 vi skulle hentes og igen var de forsinkede så klokken endte med at blive 10. Turen gik i første omgang til det lokale marked, hvor vores lærer fortalte om de forskellige thailandske grønsager, desværre havde vi hørt det meste i forvejen i Laos. Vores lærer var også en af de personer som gør et ihærdigt forsøg på at være sjov uden at være det, så tit stor han og grinede af sig selv mens vi andre stod og stirrede på ham. Det blev ikke bedre da vi ankom til hans hjem som i øvrigt var rigtig flot. Han havde et stort udendørs køkken hvor vi skulle lave mad, omgivelserne og maden var perfekt, undervisningen elendig. Vi fik ikke lov at lave noget selv, vi kunne vælge mellem 3 retter hver gang. Og først blev den første ret bedt om at rejse sig, han viste hvordan man skar en grønsag, så skulle vi gøre det, så viste han den næste og vi skulle gøre det samme og så videre. Han var meget diagerende og vi fik ikke lov at tænke en eneste tanke selv. Kurset havde været perfekt til personer der aldrig nogen sinde havde set et køkken før, men for os andre blev det hurtigt kedeligt. Maden var dog utrolig godt og den tid han brugte på at vise os ekstra ting som ikke stod i programmet var rigtig godt. Derudover fik vi begge lavet en omelet omkring noget fyld, uden den gik i stykker, som han ikke selv havde kunnet da han viste os retten. Vi fik en kogebog hver og et diplom.
I denne blog vil vi fortælle om det vi oplever på vores rejse gennem Kina, Vietnam, Laos, Thailand og Australien.
tirsdag den 12. oktober 2010
Madlavningskursus
Det var ikke fordi energien var til det for mit vedkommende, men madlavningskurset var bestilt og vi skulle blive hentet halv 9. det viste sig at det først var halv 10 vi skulle hentes og igen var de forsinkede så klokken endte med at blive 10. Turen gik i første omgang til det lokale marked, hvor vores lærer fortalte om de forskellige thailandske grønsager, desværre havde vi hørt det meste i forvejen i Laos. Vores lærer var også en af de personer som gør et ihærdigt forsøg på at være sjov uden at være det, så tit stor han og grinede af sig selv mens vi andre stod og stirrede på ham. Det blev ikke bedre da vi ankom til hans hjem som i øvrigt var rigtig flot. Han havde et stort udendørs køkken hvor vi skulle lave mad, omgivelserne og maden var perfekt, undervisningen elendig. Vi fik ikke lov at lave noget selv, vi kunne vælge mellem 3 retter hver gang. Og først blev den første ret bedt om at rejse sig, han viste hvordan man skar en grønsag, så skulle vi gøre det, så viste han den næste og vi skulle gøre det samme og så videre. Han var meget diagerende og vi fik ikke lov at tænke en eneste tanke selv. Kurset havde været perfekt til personer der aldrig nogen sinde havde set et køkken før, men for os andre blev det hurtigt kedeligt. Maden var dog utrolig godt og den tid han brugte på at vise os ekstra ting som ikke stod i programmet var rigtig godt. Derudover fik vi begge lavet en omelet omkring noget fyld, uden den gik i stykker, som han ikke selv havde kunnet da han viste os retten. Vi fik en kogebog hver og et diplom.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar